-Jag får lite olika frågor då och då här på bloggen som det kan vara roliga att svara på i ett inlägg så jag tänkte därför att jag skulle börja med en ny kategori som ni kan skicka in frågor till och som jag svarar på då och då med jämna mellanrum.

Först ut är en fråga som jag fick tidigare i veckan av Anna:

Hur har du råd att köpa så mycket kläder? Har du ett jobb, eller får du pengar av dina föräldrar?

Svar: Det är tyvärr en ganska vanlig fråga som återkommer då och då av mina bloggläsare och inte minst mina kompisar. Jag jobbar ungefär varannan helg (ibland oftare) i ett stall där jag tjänar lite extra pengar varje månad på sidan om studiebidraget, som gör att jag kan shoppa lite mer än vad man annars kanske kan göra som en fattig student, hihi. Tyvärr så har jag väl egentligen tänkt att jag ska spara det mesta av pengarna till tillfällen då man behöver dem mer än att bara köpa saker för dem, men jag antar att jag är lite mer av en slösare än en sparare, hihi. Självklart får man ju saker av sina föräldrar oxå någon gång ibland, men det jag spenderar brukar jag ha tjänat ihop själv vilket gör att jag kan shoppa med gott samvete.

Hoppas du fick svar på din fråga :)


Bild från julshoppingen i stockholm i vintras

Kommentarer
Postat av: Lola May

Tack! hehe

Datum: 2010-03-20 Tid: 12:44:53
URL: http://lolamay.blogg.se/
Postat av: Therese Svensson

Hej jag kollar ofta på din blogg eftersom jag tycker det är roligt.. jag har två små frågor.har du några tips om hur man ska få folk att vilja läsa ens blogg??och har du varit i London någon gång och hardu några foton därifrån??vill bara säga så här du är väldigt vacker och jag är avis.

Datum: 2010-11-24 Tid: 16:45:13
Postat av: Rikardandrine

Great site, keep up the good work!

Datum: 2011-03-31 Tid: 16:10:31
URL: http://rikardandrine.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback