Oj oj oj...

Ibland har man riktig tur. Eller otur beroende på hur man ser det. Gick nämligen på stan idag och i alla hast råkade jag gå förbi BikBok helt ovetande och upptäckte att det hade halva priset just idag. På ALLT!

Hade sedan tidigare kollat på en blus och ett par byxor som jag tänkte köpa, men efter säkert 1 och en halvtimme inne i affären som var fullproppad med folk som stod och slet i kläderna så kom jag ut med två stora kassar och nån tusing fattigare...

Ibland önskar jag att jag kunde vara lite mer som min kompis Mathilda, som kom dit en timme efter mig och som "endast" köpte en jacka och ett par jeans för 700 lite drygt. Har dock inte riktigt bestämt mig för om jag ska behålla allt jag köpte, då det (i alla fall för mig) blir att man lätt dras med i kaoset och hittar saker som man egentligen inte behöver, men några guldkorn hittade jag i alla fall som jag spanat på länge men inte riktigt haft pengar att köpa det.

Det ironiska i det hela var att jag kom hem med stora blåsor i händerna efter att ha burit runt på alla kläder och stått i kö i ett halvt år, haha. Nästan så man kände sig som hon i "En shopaholics bekännelse". Eller nästa och nästan. Jag var hon. Intalande mig själv "Do I need this?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback