Tattoo

Tycker allt att det råder en lite tatueringshysteri just nu. Speciellt när man åker iväg utomlands. Både Mathilda och hennes pojkvän Jonas har pratat lite om att göra någon ny i Thailand när vi väl åker dit och lite sugen har jag allt oxå blivit, även fast jag vet att jag aldrig riktigt skulle kunna bestämma mig för något motiv, haha. Har funderat på något litet om jag nu skulle görna någon. Antingen på sidan av revbenen eller nere på vristens utsida. Frågan är ju bara vad i sånna fall? Någon fågel är ju alltid fint, men är inte så orginellt. En fjäder kanske?


Något i den här stilen skulle passa mig. Ingenting stort men som man ändå lägger märke till om man är på stranden eller liknande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dagens tips: Gör INTE en tatuering nere i Thailand. Du kommer ångra dig senare i ditt liv när tatueringen ser ut som en blobb. En tatuering sitter på kroppen i hela ditt liv. Var inte snål och gör den nere i Thailand bara för att det blir billigare :)

Datum: 2011-04-07 Tid: 21:23:49
Postat av: carro

Åh men tack detsamma :D

Datum: 2011-04-07 Tid: 23:25:37
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: Malin

Håller med! Kenza fick ju fixa till sin här hemma i alla fall och har de ens samma regler om vad som får vara i färgen och så?

Datum: 2011-04-08 Tid: 11:07:49
Postat av: Ida

Tycker både motivet och placeringen på bilden är så fint :)

Datum: 2011-04-08 Tid: 17:58:54
URL: http://idasivertsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback