En närmare titt...

Det var alltså det här jag fick med hem igår från Make Up Store. Tänkte visa upp det lite mer så ni får se vad det var för nått eftersom allt är... ja vitt.


Det första jag köpte var en high tech lighter som kan användas både som en fuktig ögonskugga och som en primer under glitter eller skuggor. Fick tipset att man skulle använda en sådan om man verkligen vill få fram alla pigment i skuggorna som man använder så jag tänkte att det kunde vara värt att testa!

Sen vart det en riktigt vit ögonskugga som jag tänkte ha på juldagen tillsammans med antingen en svart skuggning eller bara svart kajal. Och såklart massa glitter på det sen!

Och på tal om glitter... Tänkte att jag skulle använda mig av en eyedust till juldagssminkningen. Det var den enda som vart riktigt vit istället för rosa skimmrande så vi får hålla tummarna på att det funkar.

Och sen tillslut, lite strass på det. Funderar på att bara använda strassen på julafton då det lätt kan bli lite mycket med både strass och glitter så det får bli en lite mer neutral look då. Funderar oxå på att lägga en eyeliner i nått coolt mönster för att det ändå ska bli lite speciellt. Vi får se hur det blir :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback