Mitt hem är där mitt hjärta är

Har funderat förut på om man någon gång skulle våga tatuera sig. Är ju lite smått avis på mina två kompisar som båda heter Mathilda (fast en av dem stavas utan h) och som båda har skrivit in ordspråket "seize the day" och "carpe noctem" på olika ställen.

Funderade ju innan min Thailandresa lite vad jag i sånna fall skulle göra och var lite inne på en fågel eller fjäder någonstans eller möjligtvis skriva något personligt. Men vad liksom? Har inte riktigt hittat något som passar, förens jag nyligen bläddrade i senaste numret av ELLE och hittade en reklambild där det stod My home is where my heart is och jag tyckte allt att det var lite mig på något sätt.

Inte för att den fanns med i ELLE (haha!) utan mer att den stämmer in på mig. Funderade oxå på vilket språk jag skulle skriva den på, (är ju kanske lite tråkig med engelska även om det är orginalet) men ja, det fick ju inte riktigt samma fina klang på tyska så att säga ;) haha 


Denna har jag visat förut och visst är den fin den med? Helt perfekt lagom stor och även om det är lite klyschigt med en svala så finns det ju en anledning till att alla har en.


Kommentarer
Postat av: E

Vilken söt tatuering, jag hade också valt nåt sånt litet & sött faktiskt :)

Datum: 2011-07-08 Tid: 22:34:23
Postat av: elin

jag har funderat att tatuera en svala, vad menar du med klyschigt med en svala?:)

Datum: 2011-10-12 Tid: 22:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback