Rösta fram pappa till årets vardagshjälte!

Vår lokaltidning här i västerås annordnar varje år en utmärkelse som heter västerås vardagshjälte som går till en person som hjälpt andra eller på något sätt visat hjältemod. Som vanligt är det 4 finalister som blivit nominerade, och i år är min pappa en av dem.

Tidigare i Februari hade vi nämligen inbrott i vårat garage och pappas motorcykel vart stulen tillsammans med en hop andra grejer. Några veckor senare stoppar pappa ett nytt inbrott i grannens garage och har nu blivit nominerad till att bli en vardagshjälte. Pappa själv menar att grejen i sig inte är en stor sak, men att våga trotsa tjuvar mitt i natten, ensam och med enda tanken på att göra det rätta, kallar jag skäl nog till hjältedåd!
Hjälp mig visa pappa att han är den hjälte som förtjänar äran, titeln och prispengarna att möjliggöra hans dröm om att få tillbaka sin motorcykel.

Rösta via sms och skriv, VLT HJÄLTE 1, till nummer 72001


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! Ska vi hjälpa varandra?

Jag behöver röstar på mitt bidrag på facebook, o du på din klänning?Om du röstar på mitt bidrag på facebook så kan ja ge dig 15 poäng på din klänning? :)läs här! http://galenflikka.blogg.se/ i de senaste inlägget :)tyvärr så försöker folk lura till sig röster utan att rösta på mig :(Jag vill de ska vara rättvist :) så röstar du på mig, så röstar jag på alla dina klänningar om du har flera :)

Datum: 2011-06-23 Tid: 16:32:03
URL: http://galenflikka.blogg.se/
Postat av: Elionia

Hej! Tack för erbjudandet men det gäller ju att rösta på den klänning som man tycker är finast och inte få röster bara genom att "kompisrösta" :) hihi

Datum: 2011-06-23 Tid: 16:45:27
URL: http://elionia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback