It's in your eyes

Usch hatar verkligen deppdagar. Dagar när man verkligen vill vara kreativ och ta massa bilder, hitta på nya sminkningar eller bara vill blogga och inget, verkligen inget blir så bra som man vill. Och idag är det just en sån dag. Vaknade imorse med tusen olika ideér som jag vill göra och tankar om hur olika bilder ska se ut men jag lyckas aldrig riktigt få till dem i verkligheten. Och det bara för att jag egentligen inte kan någonting. Okej det kanske låter hårt, men jag hatar verkligen att vara en kreativ person utan tålamod att förstå att saker inte händer över en natt :)

Jag kanske inte är någon storbloggare eller mästerfotograf. Jag är inte utbildad make up artist och jag kan egentligen inget om mode. Men jag har viljan att kunna göra allt det där och som med allt annat så kan det både hjälpa och stjälpa en. Men jag lärde mig en bra sak idag i alla fall. Allt hänger på hur du själv ser på det du gör. Tycker du att du är bra så blir du bättre, så vad finns det att göra annat än att kämpa på med det man har :)


Kommentarer
Postat av: Karin

så sant! Och kämpa på du :) alla har vi våra dagar som sagt :)

Jag har en fråga och skulle bli glad om du svarade... du går väl modell och gör lite sånt ibland? Om jag skulle vilja försöka, eller iaf visa mitt intresse, vad tycker du jag ska göra? Tyvärr är jag för kort för att gå på catwalken, men i tidningar eller sådant.

Skulle uppskatta ett svar!

Datum: 2012-01-06 Tid: 14:27:00
URL: http://beliveinme.blogg.se/
Postat av: Elionia

Svar Karin: Ja precis jag har gått några små modevisningar och sånt här i västerås men egentligen inget riktigt "modelljobb" så jag vet inte riktigt hur man ska gå till väga för att göra sånt :) vad jag tror är att du kan skicka in lite bilder på dig till olika företag och säga att du är intresserad av att göra nån typ av reklam för dem men mer än så vet jag faktiskt inte :) hoppas du kommer på nått! :) kram kram

Datum: 2012-01-06 Tid: 14:37:18
URL: http://elionia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback