The shorts

Har hittat mina favoritshorts i sommar! Ett par halvtuffa knallblå färgade jeansshorts från Gina Tricot som jag köpte för ett tag sen men ännu inte använt. Dock är de jäkligt korta av sig så ett slappt lite längre linne till är nog att föredra :) hihi.


Kommentarer
Postat av: mona

Hej!

Du har verkligen en fin kropp!

Det är såhär att jag precis har köpt mina första jeansshorts men jag vågar inte använda dom för att jag har lite celluliter på låren. Tycker du ändå att man kan använda shorts trots celluliterna? Du har ju lyx, du har ju inte en ända cellulit va?

Datum: 2012-06-05 Tid: 21:29:44
Postat av: Elionia

Svar Mona: Hej! va snällt sagt av dig :) dock så måste jag erkänna att även jag har en och annan cellulit på benen vilket jag tror nästan alla har :) självklart tycker jag att du ska passa på att använda dina snygga jeansshorts i alla fall :) man borde ju inte hindras av några små gropar i låren att klä sig hur man vill och med ett par snygga shorts är det säkerligen ingen som tänker en tanke på dem :)hoppas vi får lite sol nu till sommaren bara så vi kan börja använda dem! :) ha det så bra! kram kram

Datum: 2012-06-05 Tid: 22:07:29
URL: http://elionia.blogg.se/
Postat av: silhouette

really amazing shorts!!!!!

Datum: 2012-06-06 Tid: 13:09:23
URL: http://silhouette-mag.blogspot.com/
Postat av: Hannah

Galet fin i dom! Hur korta är dom bak? Nån bild ? Kram Hannah

Datum: 2012-06-06 Tid: 14:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback