Say hello to my new little friend

Gaaaah! Jag är nog GARANTERAT den lyckligaste tjejen i världen just nu! Jag har nämligen gått och gjort mitt livs stora affär - nämligen köpt ett nytt objektiv till kameran! Och det är heller inte vilket objektiv som helst, utan ett Canon EF 24-70 mm f/2.8L II! Vet inte huuur länge jag har gått och suktat efter just detta och nu äntligen, äntligen är det mitt! :) Kan helt enkelt inte sluta le :) Jag är upp över öronen glad och nöjd med det jag hittills sett! Så förhoppningsvis kommer det här objektivet sitta på kameran nu för jämna!
 
PS. Provade precis objektivet på och min annars ganska stora kamera ser nu ut som en lite fjuttkamera, haha! Min syster kanske har rätt om att ett batterigrepp är på sin plats? :)
 
Ni är förresten många som har frågat vad det är för kamera jag fotar med och det är en Canon EOS 60D (tidigare  ihop med ett 50mm objektiv) men nu kommer det alltså bli mer fotande med denna :) Jag använder oxå stativ och fjärrkontroll när jag fotar mig själv, vilket ni oxå har frågat lite om :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback