Gaga vs. Rihanna tights

Åhh jag har ju helt glömt bort dessa godingar! Satt nu på morgonen och rensade datorn lite bland alla bilder och hittade mina snygga tights som jag köpte på Gina nu i höstas. Undra om de möjligtvis kan ligga kvar på samma ställe i garderoben? Hade ju tänkt ut en massa coola outfits med dessa då men eftersom det fortfarande var relativt varmt när jag köpte dem så valde jag att spara dem till ett senare tillfälle, och efter det föll de bara i glömska :) Kanske ska ta och fixa ihop någon snygg outfit med någon av dessa snart? Vilken gillade ni bäst? :)
 
Gaga tights och Rihanna tights från Gina Tricot

Kommentarer
Postat av: Maria - Min väg till fotograf

Hej! I det här inlägget har jag lagt ut mina bästa bilder från året:http://mariapalm.blogg.se/2012/december/mina-bilder-2012.html#comment och nu undrar jag vilken du tycker är bäst och finast? Det skulle betyda så sjukt mycket om du svarade på den frågan! :)


Coola thights :)

Datum: 2013-01-10 Tid: 12:17:58
URL: http://mariapalm.blogg.se
Postat av: Mr right

Dom översta,stay ups är sjukt snyggt om man har snygga ben.. Som du har ! ;)

Datum: 2013-01-10 Tid: 12:35:27
Postat av: sofie

dom övre helt klart, men det coola med dom är ju det där uppe, så då måste man ju ha nå väldigt kort typ som på denna bild, men jag ser gärna nå mer outfits av den stilen! riktigt snyggt!

Datum: 2013-01-10 Tid: 16:16:48
Postat av: Roni

Åhh Wow!!! jag älskar tights:)det snyggaste och skönaste plagg som finns:)dom övre va ju super läckra;)men absolut läckrast blir det med hudfärgade som är så tunna att man knappt kan se dom:)givetvis bör man ha vackra ben som du;)

Datum: 2013-01-13 Tid: 11:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback