Next In Fashion

Imorgon den 1 april startar Nyheter24's nya stora bloggsatsning - nämligen en tävling för att hitta Sveriges nya stora modebloggare. Vinnaren i tävlingen får följa med på modeveckorna i London, Milano och Paris under hösten 2013 samt vinner ett exklusivt bloggkontrakt på modette.se 
 
Självklart är jag med i denna tävling där uppgiften är att starta en blogg på deras portal och locka nya fina läsare samt delta på deras utmaningar som publiceras. De 5 mest besökta bloggarna samt de 5 som vinner utmaningarna går sedan vidare till final där tillsist en enskild vinnare utses. Det skulle betyda sååå mycket för mig om ni ville vara med och stötta mig på vägen dit och därför skulle jag vilja be er att besöka min sida även där :)
 
Besöken räknas dagligen genom separata ip-adresser så ni kan alltså besöka min sida minst en gång om dagen för att ge mig ert fulla stöd! Direktlänk till min sida på Nyheter24 kommer dessutom finnas under varje inlägg jag lägger upp här fram tills tävlingen är avslutat så att ni enkelt kan hitta dit! :) Tack på förhand fina ni! Ni är bäst!
 
Besök min sida på Nyheter24 här nedan :
http://nyheter24.se/nextinfashion2013/elionia/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback