-

Nu var det väl länge sen vi hade en dagens fråga! Fick en jättegullig kommentar förra veckan av Sofie som jag bara var tvungen att lägga upp nu efter att jag har klagat lite på mina tråkiga kommentarer. Tusen tack för att du gjorde mitt självförtroende lite bättre!Hej! Jag måste bara få säga att du har galet snygg kropp! Så jag undrar, är du född smal eller måste du hålla efter med träning för att hålla dig i så bra form? Isåfall, har du några bra tips för hur man tränar rumpan och låren så dom blir fastare? :) Sen undrar jag hur lång du är? Själv är jag 1,65 vilket enligt mig är kort, för det gör att jag ser så liten och kompakt ut... Du ser däremot väldigt lång och slank ut, vilket är supersnyggt! Så det skulle vara awesome om du kunde lägga ut några tips på bloggen om hur man kan bli smalare och mer vältränad :)
Tack på förhand, Sofie

Svar: Först vill jag börja med att säga tack! Själv är jag inte alltid så nöjd med mitt utseende så jag suger åt mig som en svamp så fort jag får höra att någon uppskattar det. När jag var liten var jag lite smårund och har alltid haft tendens att gå upp i vikt om jag skulle sluta träna och äta en massa onyttigheter. Rumpan och låran har då varit det som jag nojjat mest över så jag har försökt att alltid röra på mig på ett eller annat sätt. Förut när jag hade häst var ridning det jag underhöll mig med, men på senare tid har det varit gym eller jumpa på friskis, promenader, joggingrundor och lite simning då och då.

Gym gillar jag mest för man har allt man behöver där, kan få hjälp av en tränare och själv bestämma om man vill ha slanka uthålliga muskler eller mer markanta och impulsiva. Springa gillar jag oxå för då kan man rensa tankarna medans man lyssnar på musik + att man får vara själv ett tag och göra något annat än att bara sitta med skolarbete eller liknande. Sen är det ju det där med maten... Själv är jag en liten gottegris och har väldigt svårt för att låta bli onyttigheterna. Försökte förut med att lägga av helt, men lärde mig snabbt att det är lättare och bättre att unna sig lite då och då när man verkligen är sugen än att man ska behöva "kriga" med sig själv varje dag att låta bli.

Jag är dock inte så jätte lång. 1.70 cm tror jag att jag mätte mig själv till sist, men försöker att alltid ha klackar på mig då jag har några kompisar som är längre än mig, hihi. Tycker även att man ser lite slankare ut med klackar, så det är nog mitt bästa tips jag kan ge just nu!

Sen vill jag även berätta att jag inte alls ser lika slank ut på alla bilder som jag tar till bloggen. Tror nästan att alla har sina små knep på vilka vinklar man själv ser bäst ut och försöker framhäva sina bästa sidor genom dessa.

Hoppas du fick svar på några av dina frågor i alla fall och om du undrar något mer så är jag mer än glad att få hjälpa till!

Kramar 


Kommentarer
Postat av: Sofie

Tusen tack för att du tog dig tid att svara på mina funderingar, det var till stor hjälp bara att få höra hur andra håller igång med träning och dylikt!Tack för allt och fortsätt blogga som du gör för din blogg är verkligen härlig att läsa! Ha det bra så bra, kram / Sofie!

Datum: 2010-11-25 Tid: 21:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback