Sjuk och inspirerad

God morgon bloggen! Eller god dag kanske jag ska säga med tanke på vad klockan är, men som så många andra har jag åkt på en förkylning och är tyvärr hemma med feber idag och har därför precis vaknat... I vanliga fall när man är hemma och sjuk så brukar man ju mest ligga i sängen och kolla på film (om man ens orkar det), men tvärtom så blir jag alltid så rastlös av att inte får göra något. 

Därför, för att fördriva tiden lite och hitta på en ursäkt för att inte behöva göra en massa skolarbeten, har jag kommit på en massa saker som jag skulle vilja göra. Bland annat en tokig idé om att jag ska börja göra smycken! Jag vet, de som känner mig skulle säga "som om du inte har tillräckligt att göra ändå", men det verkar så sjukt roligt att kunna göra någonting kreativt och kunna använda det själv utan att behöva säga att man köpt det av någon annan. Dessvärre är jag kanske inte så jätte duktig på att pillra med smycken, men man kanske ska ge det en chans i alla fall?
Bilder tagna från cinnamonfashion.se

Vart bland annat inspirerad av Sara som oxå bor här i västerås och som precis har börjat designa egna earcuffs som ett projektarbete i skolan. Bilderna är hämtade från hennes blogg och om någon är intresserad av att se mer av hennes smycken så kan ni göra det här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback