Ashes

Tidigare i veckan så öppnades det en helt ny galleria i västerås, Erikslundshoppingcenter, med massa nya fräsha butiker. Såklart var jag och min syster där och kollade dagen efter premiären och hittade en ny Make up Store butik som vi såklart var tvugna att göra av med lite pengar i. Bland annat så köpte jag två nya skuggor, den vanliga svarta pollution och sen en kall grå/blå vid namn ashes. Provade de båda nu på morgonen och de vart riktigt snyggt tillsammans med min nya hårfärg. Matchade det med lite kalla rosa läppar oxå. Dock så använde jag ingen primer under så jag kanske inte fick ut maximalt av färgerna men det blev helt okej nu till vardags då man ändå kanske inte vill ha det lika mörkt. Har ännu inte riktigt lärt mig hur man ska ta bilderna så det gör sminket rättvisa, men denna får duga helt enkelt. Vad tycks?

Brukar alltid använda en eyeliner med vinge till mina sotningar. Älskar cake eyeliner från Make up Store där man blöter penseln och målar som med målafärg på fransraden. Mycket lättare än en vanlig penna tycker jag.

Eyeshadow pollution, 145 kr
Eyeshadow ashes, 145 kr
Cake eyeliner, 175 kr


Kommentarer
Postat av: Karin

Jätte snyggt! :)

Datum: 2011-09-25 Tid: 11:49:35
URL: http://beliveinme.blogg.se/
Postat av: Amanda

SV; Tack för ditt besök på min blogg! Kika gärna in och tyck till om nya designen.Diggar sotningen :) Önskar att man kunde göra såna ;)

Datum: 2011-09-25 Tid: 18:12:36
URL: http://amandatillenius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback