Elin testar - Macadamia's hårvårdsserie

Tänkte utöka "Elin tipsar-kategorin" med lite spännande tester på nya produkter som jag provar på. Tänkte att det kanske kunde vara kul för er att se vad jag använder för produkter och vilka nya jag testar och som jag rekommenderar till andra. Först ut är lite nytt schampo som jag provat på. Har fått mycket komplimanger för mitt hår och själv har jag alltid tyckt att det är viktigt att använda rätt produkter för att ge håret fukt och näring (det blir annars världigt torrt och slitet av alla värmeverktyg) så jag köper alltid schampo för torrt och skadat hår för att motverka detta. Snubblade över denna serie Macadamia när jag kollade runt lite inne på eleven.se (har även sett deras reklam i tidningar som lockade lite) och tänkte att det helt klart kunde vara värt att testa :)


Jag har testat:
Macadamia - rejuvenating schampoo (215 kr/300 ml)
Macadamia - deep repair masque (125 kr/100 ml)
Macadamia - healing oil treatment (100 kr/30 ml)

Såhär skriver eleven.se om produkten:
Produkterna från Macadamia Natural Oil™ kombinerar oljorna från dessa mycket näringsrika nötter med speciella ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår. Oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skönhet och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med viktiga proteiner. Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.

Vad jag tyckte:
Förpackningen ser lockande ut, känns lite brasilianskt över det hela, och både schampot och repair masque doftar underbart! Schampot löddrar lagom mycket och repair masque reder ut håret så det lätt går att kamma igenom efterråt. När man fönat håret torrt känns det fylligt och återfuktat! Provade även att dra igenom lite av oljan som jag köpte som man både kan använda i handukstorkat- eller helt torrt hår och det gör håret lent och glansigt utan att kännas oljigt.

Älskar dessa hårprodukter och kommer garanterat att köpa dem igen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback