Behind the scenes

Oj oj nu har det vart mycket på gång! Har flängt runt hela dagen igår och halva dagen idag och har helt enkelt inte hunnit uppdatera bloggen, tyvärr. Var ju först iväg på fotograferingen igår som vart jättelyckad (hoppas på att få se lite bilder från den inom kort) och direkt efter det stack jag och Emil ner på stan och åt och därefter ner till cityfestivalen tillsammans med Emils syster och några andra. Riktigt roligt hade vi det! Dock så fick det bli en nykter kväll för mig eftersom jag var tvungen att gå upp och jobba tidigt imorse (som vanligt haha) men lika kul var det för det! :)
 
Lovade ju lite behind the scenes-bilder oxå från plåtningen så här kommer dem :)


Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

Datum: 2012-07-02 Tid: 02:36:39
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback