Red as a rose

Tänk att det redan nu är mitten på November! Gud vad tiden har gått fort! Bara några få veckor till och sen är det jul och allt vad det innebär :) Dock så har jag en annan mycket rolig sak att se fram emot innan det händer. Det var nämligen i November (den 26e för att vara exakt) som jag och Emil förra året blev ett par :) Helt sjukt! Känns både som att det var alldeles nyligen somvi först träffades på samma gång som vi känner varandra så pass väl att det hade kunnat vara en hel evighet sen. Oavsett så är det alltså ett helt år nu och jag har aldrig någonsin varit lyckligare :) Därför tänkte vi oxå att vi skulle fira det lite extra med en mysig helg i Stockholm! Bo på hotell, äta en god middag, strosa runt på gatorna och möjligtvis åka till något härligt spa och bara njuta! :) Låter inte det helt perfekt ju!
 
Tänkte att vi kanske skulle äta på någon lite finare restaurang så det är det jag sitter och kollar på just nu :) Gärna ett ställe som inte är allt för dyrt men som man ändå får klä upp sig lite. Har redan bestämt vilken klänning jag ska ha på mig och det är den ni ser här nedan :) Både jag Emil gillade min fina vita Jones and Jones klänning som jag hade när vi var i Paris så när jag hittade denna skönhet inne på ASOS så visste jag precis att jag skulle ha den just till det här tillfället :) Är den inte helt underbar?
 
Röd klänning med rosor från ASOS.com

Kommentarer
Postat av: Karin

Gud va fin! :D

Datum: 2012-11-14 Tid: 15:02:28
URL: http://beliveinme.blogg.se
Postat av: Amalia

Haft en bra dag?
Kika gärna in min blogg!

Datum: 2012-11-14 Tid: 17:31:38
URL: http://sveablogg.se/Amalias
Postat av: Amalia

Hej igen, har kikat på klänningen, den ör underbar, men undrar, hur lång leverans tid är det från asos? :)

Svar:
Elin Engström

Datum: 2012-11-14 Tid: 18:04:25
URL: http://sveablogg.se/Amalias
Postat av: Amalia

Va?

Svar: Oj något måste ha blivit fel när jag svarade på din kommentar :) jag skrev att det brukar ta runt 5-7 dagar att få hem sin beställning från asos :) kram
Elin Engström

Datum: 2012-11-16 Tid: 12:14:33
URL: http://sveablogg.se/Amalias
Postat av: Malin

Wow! vilken underbar klänning! :)

Datum: 2012-11-16 Tid: 15:50:17
URL: http://malinlindstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback