Halloween

Tänk att det redan snart är halloween igen :) massa utklädnader, trick or treat och som vanligt får man lov att vara lite extra kreativ! Halloween betyder oxå lite extra mycket för mig just nu. Det var exakt då, förra året, som jag och Emil för första gången umgicks lite på tumanhand. Eller rättare sagt, jag var utspökad till tusen (minns ni min fina Joker förklädnad förra året? haha) och vi hade bara setts några få gånger och var fortfarande inte helt säkra på hur den andra såg ut och där kommer Emil, helt vanlig och följer mig hela vägen hem och har fortfarade ingen aning om hur jag ser ut :) haha. Som tur var så gillade han mig i alla fall :) 
 
I år blev det dock ingen halloweenfest för våran del för vi har planerat en liten maskeradfest lite senare nu i November så vi har satsat alla krafter på det istället :) Vi kommer nämligen ha "filmtema" på våran fest så alla ska se ut som någon karaktär i en film! Åhh det kommer bli så kul! Har redan bestämt vad jag ska vara med har inte riktigt hunnit fixa alla saker till än så jag vill inte avslöja någonting i förväg :)
 
För er dock som ännu inte firat halloween och som har planerat att göra det så har jag ett tips på hur man enkelt kan vara lite kreativ och klä ut sig även om man inte vill lägga så mycket pengar på det :) Denna sminkning har jag gjort med inspiration från en sån där mask som finare folk använde på bal förr i tiden. Den är gjord med lite svart ögonskugga, fuktig eyeliner och lite löst glitter, sen såklart lite fantasi till det :) Vad tycks?
 

Kommentarer
Postat av: Karin

snyggt!

Datum: 2012-10-30 Tid: 17:33:47
URL: http://beliveinme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback