My new baby

Så nu var lunchen avklarad och Emil är tillbaka på jobbet. Åhh saknar honom så mycket nu när jag jobbar kväll/natt. Vi hinner ju aldrig ses! Just därför kommer det bli så himla skönt att det blir helg snart så vi bara kan umgås med varandra. Sen efter det åker ju han till Tyskland den rackaren! Tror ni jag är avundsjuk? :) 
 
Annars så har jag vart ute och rastat den här finingen! Min alldeles egna första bil! 
 
Foto: Emil

Kommentarer
Postat av: Elin

Hur kan du ena veckan säga att du inte får shoppa för att du inte har råd, men sen veckan där på köpa en bil?

Svar: Visst har jag råd att shoppa men just nu när höstrusket kommer så har det varit bra mycket mer prioriterat att köpa en bil än kläder och skor :) Dessutom så ska jag försöka att trappa ner lite på shoppingen eftersom jag lägger mycket pengar på det varje månad :) kan ju vara roligare att spara lite pengar så man har råd med en rolig resa och något sånt lite senare i vinter :) men jag kan inte riktigt hålla fingrarna i styr ;) shopping är ju så roligt! :)
Elin Engström

Datum: 2012-09-27 Tid: 15:35:51
Postat av: Viktor

Men den där bilen kan ju inte räknas som shopping, den ser ju ut som rena fyndet om man tänker på åldern. Saker på hjul och som har motor går före allt annat som typ mat, resor......luft :-) Enda felet är väl att den har för många hjul....2 för mycket :-) /V

Datum: 2012-09-29 Tid: 14:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback