Tour Eiffel

Bonjour! Idag är det lördag och sista riktiga dagen innan vi åker hem imorgon. Har haft det så himla roligt här så vill egentligen inte åka hem, men ja man måste ju tyvärr. Hade egentligen tänkt lägga upp några bilder från gårdagen igår kväll men både Emil och jag somnade som två stockar så det får bli en snabb bild nu bara innan internet försvinner :) Gick i alla fall runt vid Trocadéro och Tour Eiffel igår på förmiddagen och vi båda ville så gärna upp i toppen på Eiffeltornet men orkade inte stå i kö till hissarna så vi envisades med att ta trapporna upp och ja, det känns ju i vaderna idag kan man säga :) haha! Men jäklar vilken utsikt det var!
 
Idag har vi inget speciellt inplanerat förutom vår fina romantiska middag ikväll i mitten av Eiffeltornet! Ska bli så himla kul att få klä upp sig lite och vara lite "fina" för en gång skull :) Sen imorgon blir det ju som sagt flyget hem så då ska ni få alla bilder från resan :) Ha det så bra så hörs vi!
 
Emil tog en bild åt några tjejer så de tog en åt oss oxå när vi stod vid Eiffeltornet igår :) Haha, fint med solen rätt i ögonen men nu har vi ju en bild på oss tillsammans i Paris i alla fall :) 

Kommentarer
Postat av: Ida

Var ju en jättefin bild! Och roligt att ha på er tillsammans :) När vi kom hem från vår semester hade vi två bilder som var tagen av någon annan, på mig o kille tillsammans :/

Datum: 2012-09-01 Tid: 23:57:35
URL: http://idashome.blogg.se/
Postat av: A N D R E A L E A

Så fina!

sv; Tack så mycket, detsamma ^^ (förlot för ett sent svar :s)

Datum: 2012-09-02 Tid: 09:05:20
URL: http://andrealea.blogg.se
Postat av: Ida

Vilken fin bild :)

Datum: 2012-09-02 Tid: 17:50:30
URL: http://idasivertsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback