Une soirée magique

Nu så, sista storyn från Paris och sen lämnar vi resan för ett tag :) Måste bara få berätta om den mest fantastiska kvällen utav alla vi var där! Eller rättare sagt, den mest magiska kväll i hela mitt liv! Där allt var precis som i en saga :) 
 
Emil och jag hade pratat tidigare om att kanske gå på en fin restaurang och äta någon kväll i Paris så man fick klä upp sig lite och efter att ha letat runt lite så hittade jag restaurangen 58 Tour Eiffel som är relativt nyöppnad vad jag förstår och som ni hör på namnet ligger på första våningen i Eiffeltornet. Fanns lite olika menyer som man kunde välja på men eftersom vi ville ha något lite utöver det vanliga så tog vi en sittning lite senare på kvällen (så det skulle bli lite mörkt ute) som inkluderade lite mer service, lite finare bord och med förbestämda rätter :) Detta bokade vi alltså i förhand innan vi åkte till Paris :) 
 
Väl där så klädde vi upp oss riktigt ordentligt, jag med långklänning och Emil med kostym, och tog en taxi från hotellet till Eiffeltornet lite innan vi skulle äta så vi skulle kunna ta hissarna upp till restaurangen. Hade först lite funderingar kring om det bara skulle vara vi som var finklädda men efter ett tag så dök det upp par från olika håll med minst lika fina kläder som oss :) Dock så var alla lite äldre så vi kände oss som det nyförälskade unga paret, hihi :) När vi väl kom upp till själva restaurangen hade det börjat mörkna en aning så hela tonet hade tänkts och alla bilar och båtar blev som små ljusprickar överallt. Personalen på restaurangen var hur underbara som helst och till råga på allt så fick vi det bästa bordet! Precis vid fönstret och med utsikt över Seine och alla fina byggnader! Riktigt magiskt såg det ut och överallt inne i restaurangen så satt det folk med stora leenden på läpparna och jag tror nog alla tjejer kände sig som en prinsessa för en kväll. Det gjorde jag!
 
Efter att ha skålat med lite champagne kom de in med den ena rätten efter den andra, små prydligt uppläggda små rätter men precis lagom stora att man blev supermätt när kvällen var slut. Lite roligt var oxå när kyparen kom in med en fin vinflaska och hällde upp lite i Emils glas så han fick provsmaka och godkänna det innan de hällde upp i mitt, haha. 
 
Mot kvällens slut så ville vi gärna ha lite mer champagne att skåla med men när vi ville beställa så sa de att det snart skulle komma ett nytt sällskap och att vi tyvärr var tvugna att gå men att de som kompensation bjöd oss på varsitt glas mousserande vin i platsglas som vi kunde dricka ute vid loungen. Så därför gick vi ut och efter ett tag när vi kände oss nöjda med den fantastiska utsikten så tog vi hissen ner och lagom när vi gick därifrån så satte de igång och blinka med alla lampor över hela tornet innan det tillslut blev mörkt och kvällen var slut. Då tog vi taxin hem till hotellet och somnade som två stockar efter all den goda maten! :) haha. 
 
Den här kvällen kommer nog alltid att vara den mest fantastiska kväll jag upplevt och just därför lovade vi oss att vi skulle komma tillbaka dit om 10 år och göra om samma sak och få uppleva samma känsla igen. Jag längtar redan!
 
Två bilder på oss från kvällen. Min fantastiska prins som finns där för mig varje dag och som jag älskar mer än något annat på denna jord. Tack för att du hittade mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback