A piece of heaven

Provade precis att fota mig själv lite med det nya objektivet och gud vilken skillnad det är att ha en ordentligt zoomobjektiv! Helt plötsligt får man liksom med dubbelt så mycket på hälften så stor yta - tummen upp för det! :) Ville oxå testa lite hur porträttbilderna blev då vidvinkeln i ett zoomobjektiv lätt gör att man ser lite konstig ut men jag tyckte att det funkade helt utmärkt så lite mer bilder ska ni få lite senare :) Har förresten en hel del framför mig nu idag då vi alldeles strax ska ta oss in till Köping och först äta lunch med Emils pappa och sen åka till hans moster och fira henne på sin födelsedag :) Sen lite senare ikväll har vi oxå blivit bjudna på en till födelsedagsfest som vi kanske ska gå på så det blir fullt upp hela dagen :) Men jag gillar sånt! Bättre det än att inte ha något speciellt att göra på sin lediga dag :) 
 
Klänning från Elise Ryan/Nelly.com

Kommentarer
Postat av: Malin

Måste bara säga att den skuggan och färgen på läppstiftet passar sjukt bra till din hårfärg ! Vad var det för skugga och läppstift som du har använt ? :)

Svar: Tack så mycket :) skuggan jag använt är Tribecca från Make Up Store (en mellangrön nyans) och läppstiftet Magic, även den från Make Up Store, som är lite mörklila :) Ja visst blev det fint ihop! :) kram
Elin Engström

Datum: 2013-02-24 Tid: 15:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback