Beloved magazines

Gud vad tråkigt det är att jobba sent på fredagar! Som tur är så behöver vi bara göra det en gång per månad men varje gång just den dagen kommer så hittar alla andra kompisar alltid på massa kul som man gärna hade velat vara med på :) Men men, så är det ibland. Dock så har min rygg vart lite till och från de senaste dagarna så helst av allt skulle jag nog ville kura ner mig i soffan med lite tea och massa inspirerande tidningar! Är ju som ni säkert redan vet ett riktigt tidningsfreak (måste alltid köpa på mig massa nya tidningar när vi är utomlands och pressbyråns butiker i Stockholm känns ju som rena paradiset!) och prenumererar på ett antal utländska modetidningar som dimper ner i brevlådan lite då och då. Tycker det är så himla kul med just utländska då de tillför lite nytt som kompliment till det svenska modet. Sen måste jag ju erkänna att den ryska grevinna-stilen och Frankrikes glamour passar mig riktigt bra :) hihi. Blev lite sugen på att köpa någon italiensk tidning nu oxå eftersom vi har planerat att åka dit nu i sommar :) Känns alltid lite roligt att veta hur deras trender ser ut och lite vad man kan vänta sig när man kommer dit :) Är jag ju oxå lite av en språkfantast så några nybörjarkurser med italienska skulle verkligen inte sitta fel nu och då passar en tidning utmärkt för att snappa upp några ord och uttryck :)
 
Några favorittidningar just nu - ryska ELLE, tyska VOGUE och franska L'OFFICIEL

Kommentarer
Postat av: Michaela

Åh, en som är ett lika stort tidningsfreak som jag! Tummen upp för det :) Finns få saker som inspirerar och glädjer mig så mycket som det :) Helt sjukt vad små saker som det kan få mig att bli helt extatisk!

Svar: Haha, javisst är det så! :) min man här hemma håller nästan på att bli galen på alla mina tidningar som ligger överallt :) hihi!
Elin Engström

Datum: 2013-02-25 Tid: 11:47:23
URL: http://lifeinflowmotion.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback