How to make curls

Så, här kommer äntligen en andra video! Har vart många som frågat hur jag lockar mitt hår till vardags så här kommer en liten tutorial på hur jag gör när jag lockar håret med en plattång. Hoppas ni gillar den! 

Musik: Volbeat - Light a way

Kommentarer
Postat av: michelle

du är så jävla grym modellar du nåt mer än för kameran när du själv fotar?? du är riktigt grym både på att fotografera och modella..och har grym stil :D kan sminka wow you got the whole package..hur många läsare har du ungefär??? för oavsett så förtjänar du att ha fler...jag har rekommenderat din blogg massor av ggr :9

Svar: Åhh tack så hemskt mycket! :) Nej jag modellar ingenting utanför bloggen utan det är mer som en liten hobby jag har :) Tack för att du rekommenderat min blogg, det gör mig verkligen jätteglad! :) kram på dig!
Elin Engström

Datum: 2013-02-22 Tid: 10:19:25
URL: http://michelleelm.devote.se
Postat av: marielle

wow, skitsnyggt blev det! kan du rekommendera någon bra och prisvärd locktång, har alltid kört på budgetvarianter och de behärskar inte riktigt att locka mina tunga hårstrån :(

Svar: Jag brukar använda OBH Nordica's 19 mm när jag lockar med locktång :) Funkar riktigt bra för mig och är inte heller så fasligt dyr :) Ett tips om lockarna inte håller sig är att locka mindre partier åt gången och sen att använda en mousse innan så håret är lite fuktigt :) lycka till!
Elin Engström

Datum: 2013-03-18 Tid: 16:48:21
URL: http://www.heysugarmagazine.se/marielle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback