Red Passion

Eftersom vi började lite med att prata om Make Up Stores nya kollektioner så tänkte jag fortsätta lite på samma spår. Nu den här veckan släpps nämligen den första looken för våren - Red Passion, som består av något vi nog alla älskar, nämligen röda läppar och naglar. I denna kollektion finns ett fint, lite hallonrött, nagellack med skimmer i samt ett läppglans i samma färg. Färgen passar perfekt nu till våren och går oxå att kombinera på många olika sätt. Här är min första tolkning av looken :) Fler bilder kommer!
 
Läppglans Love (här med läppennan Russian under)  //  Nagellack Renée

Kommentarer
Postat av: Julia [Stil & Foto]

Ofta du tog bort kommentaren om att jag tycker det skulle vara kul och se dig i lite mer naturligt smink eller med mindre smink. Du tappar en följare nu, som varken svarar eller vågar ha kvar en kommentar med lite konstruktiv kritik.

Svar: Hej, nej naturligtvis gjorde jag inte det :( på vilket inlägg var det som du kommenterade det för jag kommer ihåg att jag har sett det! :) Jag skrev ju det till och med i inlägget "Colour splash" att du hade skrivit att du ville se mig i lite mindre smink och att jag då visade er en look med bara bas och läppstift :) Hoppas du förstår missförståndet och att du kommer tillbaka hit igen :) kram kram
Elin Engström

Datum: 2013-01-31 Tid: 16:49:36
URL: http://kindofjulia.se
Postat av: Malin

Julia kan ju chilla lite! Hennes kommentar finns under inlägget "Wintergold". Varför skulle Elin ta bort den?

Datum: 2013-01-31 Tid: 17:57:54
Postat av: Julia [Stil & Foto]

Förlåt så jättemycket, men jag var så säker på att jag hade kommenterat ett visst inlägg, men det var då fel. Jag tycker du ser jättefin ut i mindre smink!

Men jag menade inte att det bara var därför jag slutade följa dig. Du har en bra blogg men har insett att din stil kanske inte riktigt är min, du ger mig inte den inspirationen just jag är ute för om du förstår. Men jag kanske kikar in ibland ändå :)

Förlåt!

Datum: 2013-01-31 Tid: 18:07:24
URL: http://kindofjulia.se
Postat av: SOFIA ღ

Wow, coola bilder :D
Kika gärna in på min blogg ifall du har lust ^^
Kram!

Datum: 2013-01-31 Tid: 18:30:58
URL: http://sofiasticated.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback