bareMinerals

Vet inte riktigt vad som har hänt men min hy känns helt knasig just nu. Har fått finnar och utslag lite överallt de senaste dagarna och huden i största allmänhet känns torr och livlös. Antagligen är det en bieffekt av den långa och kalla vintern som vi har haft samt brist på viktiga solvitaminer men jag har oxå fått känslan av att den inte helt är tillfreds med min foundation och allt mitt sminkande. Rotade därför fram en fin liten present idag som jag tidigare fått av min snälla farmor - nämligen ett startkit från bareMinerals. Har hört så mycket bra saker om detta märke men aldrig riktigt kommit igång med det så nu tänkte jag att det äntligen skulle bli av! :) Kan ju vara lite intressant oxå att se om hyn förändras något av mineralerna och förhoppningsvis piggnar till snart igen!
 
Är det någon utav er som kör med denna typ av foundation? :) Vad tycker ni i så fall om det? 
 

Kommentarer
Postat av: Emma Gester

Jag använde det innan och jag var jättenöjd, det ser otroligt naturligt ut, det är jättelätt att applicera och jag fick inga bieffekter på huden, dock kan jag inte komma ihåg om det gjorde huden bättre eller inte, det var inget jag tänkte på. Men ska hur som helst skaffa det igen för det var jag väldigt nöjd med :)

Datum: 2013-03-26 Tid: 18:56:28
URL: http://emmagester.blogg.se
Postat av: fanny - inspiration

jag använder mej utav bareMinerals och på senaste tiden så har min hu blivit väldigt torr, fast jag använder dag kräm + primer, tror och hoppas att det beror på vädret.. men annars så funkar det as bra! :)

Datum: 2013-03-26 Tid: 22:25:47
URL: http://fannynordst.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag tycker det är lätt bästa mineralfoundationen, återfuktande, finnhämmande och man får ett fint glow :)

Datum: 2013-03-26 Tid: 23:49:50
URL: http://cottonfields.blogg.se
Postat av: Linda

Jag använder bara Bare Minerals! Började i nian när jag hade som värst acne och min hy har bara blivit bättre av den, kommer aldrig att byta, den är som en livskamrat!

Datum: 2013-03-27 Tid: 10:25:19
Postat av: Johanna

Jag har använt Bare Minerals nu i två år & det är utan tvekan den bästa foundation som finns! Det syns ju inte att man har smink på sig för den är så naturlig & ganska dryg. Täcker väldigt bra också:) Har aldrig fått finnar eller torr hy av min foundation & har ändå känslig hy.

Datum: 2013-03-27 Tid: 11:35:12
Postat av: Andrea

Jag använder smink från tikei, vilket också är i´mineralsmink. Jag har alltid haft problem med finnar och sånt men sen jag började med mineralsmink har den blivit helt fantastiskt bra för att vara mig. Så jag kan inte annat än att rekommendera det :)

Datum: 2013-03-27 Tid: 12:33:16
URL: http://andreahansson.se
Postat av: Li

Bare minerals innehåller tyvärr bismuth som kan irritera huden samt är ett billigt & tyngre utblandningsämne för tillverkarna, så att dem kan ta mer betalt för dåliga produkter. fattar inte varför ni köper detta när det inte är äkta mineralsmink. Tikei som ndrea skriver om är mycket mer äkta & själv använder jag uteslutande EM (everyday Minerals, finns på Brallis.se!)
Jovisst, bare Minerals måhända va bättre än annat klet & smet med massa farliga ämnen för huden...men vill ni se på mirakel, välj ännu bättre ;) lycka till!

Svar: Tack så mycket för att du skriver! Har själv inte så stor koll på vad för ämnen man ska undvika i skönhetsprodukter och det är ju svårt då att veta vad man ska köpa och inte :) Alla hävdar ju att sina produkter är de allra bästa... Ska absolut överväga de mineralsmink som du skriver om :) Testade ju först och främst denna eftersom jag fått den som present! Hoppas du får en fortsatt fin dag! Kram kram
Elin Engström

Datum: 2013-04-17 Tid: 19:54:32
Postat av: Li

Är väldigt passionerad över detta med smink, en s.k hatkärlek kan man säga ;) då jag har väääääldigt känslig hud & har därför lärt mej lusläsa innehållsförteckningar.
Sen är det skillnad på kosmetika-akne & hälso-akne.
Beroende på var aknen sitter i ansiktet/kroppen så kan man tyda vad roten till problemet är. Huden rensar ut allt som vi äter/livsstil samt hormoner.
Dock så påverkar vi huden mycket utifrån också, allt som innehåller alkoholer, parfymer samt är krämigt kan & kommer att klägga igen porerna i ansiktet, huden måste få "andas".

Nu har jag testat TiKei:s mineralsmink & trots att det innehåller bra ämnen så måste jag tyvärr säga att jag går tilbaka till mitt älskade Everyday Minerals ;) flera kvinnor på mitt jobb har testat & dem är frälsta. Vi pratar numer bara om EM-smink haha! Har du blivit bättre i hyn?

Svar: Ja då förstår jag att du är påläst! :) Okej, va roligt att du hittat något som passar just dig! :) Ja huden har blivit bättre men är väldigt torr istället nu för tiden. Vet inte om det är min dagkräm som inte är tillräcklig eller om det är sminket som möjligtvis torkar ut? Har du några idéer där vad man kan göra? :) kram kram
Elin Engström

Datum: 2013-05-17 Tid: 09:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback