Örebro

Okej, idag ska Emil och jag göra ett nytt försök att ta oss till Örebro centrum. Sist vi skulle dit så upptäckte vi att de stängde tidigare på lördagar vilket gjorde att vi istället fick åka till Marieberg men idag är vi lite tidigare ute så förhoppningsvis hinner vi se lite av stan :) Tog en bild i alla hast innan vi åkte och såhär ser jag alltså ut idag :) Blå blus och rosa läppar! Det gillar vi!
 

Kommentarer
Postat av: Fanny Belaieff

Åh vad snyggt! :D

Datum: 2013-03-23 Tid: 12:53:36
URL: http://fannybelaieff.blogg.se/
Postat av: cathrin

Jag har nyligen börjat följa din blogg och blir lite nyfiken, vart bor du om du tycker att Örebro centrum är värt att besöka? hehe bor i Öret och tycker då inte alls det finns någon rolig shopping ;)

Svar: Åhh va roligt att du hittat till min blogg! :) Jo, jag bor i Västerås och ibland kan det ju vara lite kul att bara åka till någon närliggande stad och se hur det ser ut där :) Besökte Örebro i höstas och träffade så trevliga människor där inne på Make Up Store så jag ville gärna åka dit igen och se mig lite omkring :) Sen så hade jag fått för mig att ZARA fanns där men det hittade vi tyvärr ingen :) Ha en riktigt fin helg! Kram kram
Elin Engström

Datum: 2013-03-23 Tid: 13:39:48
URL: http://gemignamnet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback