Marilyn

Ännu en klänning från Sheinside! Jag hoppas ni inte tröttnar på dem. Beställde hem denna så fort jag såg den på hemsidan och igår när paketet kom med posten blev jag så positivt överraskad av kvalitén på klänningen! Några plagg som jag fått hem från dem har nämligen haft ett lite billigare tyg osv men denna känns det verkligen att de lagt ner pengar och energi på. Jag fullkomligt älskar den! Den är så perfekt för sommaren och jag kan knappt vänta tills jag kan bära den utomhus. 
 
Another dress from Sheinside! I hope you don't get tierd of them. I ordered this one as soon as I saw it on the website and when it arrived yesterday I was so pleasantly surpriced of the quality of it. The fabric is amazing and you can really feel the time and effort they put into this dress. I love it! Can't wait for the summer to arrive so I can wear it outside.
 
White dress with crochet skirt from Sheinside, find it here  //  Belt from MANGO  //  Earrings from Nelly
 
Coral lipstick "Watermelon" from Make Up Store  //  Cheek highlighter from Sleek Makeup

Kista galleria

Besökte Kista galleria i helgen innan vi hämtade upp Emils pappa på flygplatsen. 
 
Took a visit to Kista shopping mall this weekend. 
 

Redelicious

Tog vårens första outfitbilder utomhus i Köping i helgen när jag och Emil var där för att hälsa på lite släkt och vänner. Det var strålande sol men man glömmer alltid att det fortfarande är ganska kallt så det fick bli en varmare kappa framåt kvällen. Som ni kanske har märkt är mitt hår betydligt kortare nu för tiden. Har använt extentions ända sedan tonåren men bestämde mig för ett tag sen att det var på tiden att återgå till mitt egna hår. Det känns såklart ganska tomt när man är ute och tar bilder, men ändå så skönt att man inte längre behöver bry sig om att dölja dem. 
 
Missade förresten melodifestivalsfinalen i lördags men hörde att det vart Måns som vann! Vad tycker ni om låten, var det rätt som vann eller inte? 
 
My first outdoor pictures for this spring! 
 
Red coat from ZARA  //  Black pencil dress from River Island  //  Boots from ZARA  //  Bag from ZARA  //  Bracelet from BikBok  //  Necklace from Glitter  //  Earrings from Glitter
 
Lipstick "Redelicious" from Make Up Store

Powder pink

New dress from Sheinside, find it here, Necklace from Glitter, Earrings from H&M
 
Makeup : Eyeshadow from Makeup Geek, Eyeliner from Make Up Store, Mascara from Isadora, Eyebrow pencil from Isadora, Lipstick from Sleek Makeup, Blush from Sleek Makeup, Highlighter from Sleek Makeup